2013 m. balandžio 12 d., penktadienis

Hiustono 'Rockets' šansai šių metų atkrintamosiose varžybose

Donatas Motiejūnas šiemet bus vienintelis lietuvis žaisiantis NBA atkrintamosiose varžybose. Nors nenumaldomai artėjant atkrintamosios Donato žaidimo minutės taip pat pastebimai mažėja, pasvarstyti kiek toli 'Raketos' šiemet nužengs mes tikrai galime.

Nors atkrintamosios startuos tik kitą pirmadienį, Rockets jau yra užsitikrinę vietą atkrintamosiose varžybose ir veikiausiai surems ginklus su San Antonio 'Spurs' krepšininkais.

San Antonio 'Spurs' laikomi vienais rimčiausių kandidatų laimėti žiedus šiemet, tačiau Rockets yra viena jauniausių ir sunkiausiai nuspėjamų ekipų NBA lygoje. Greitas tempas bei komandos lyderio James'o Harden'o žaidimas turėtų būti lemiami veiksniai, norint sėkmingai pakovoti su šia rimta ekipa.

'Raketos' reguliariajame sezone įveikė visas ekipas, išskyrus Majamio 'Heat' bei Denverio 'Nuggets', bent vieną kartą. Visos keturios dvikovos su 'Spurs' krepšininkais buvo neįtikėtinai atkaklios ir vyko taškas į tašką.

Tad, nors 'Spurs' ir yra laikomi favoritais žaisti bent jau konferencijos finale, Raketos gali pateikti labai malonių siurprizų visiems, kurie palaiko lietuvius už Atlanto ir bent jau suteikti mums gerą septynių varžybų reginį.











Komentarų nėra:

Rašyti komentarą